Bilgisayar Merkezi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Teknoloji İle İlgili Herşey

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

*Samsung YP-S2 MP3 çalar incelemesi*

YazarMesaj
KoMeTaLTR

KoMeTaLTR

Erkek Mesaj Sayısı : 185
Lakap : KoMeTaLTR

*Samsung YP-S2 MP3 çalar incelemesi* Empty
MesajKonu: *Samsung YP-S2 MP3 çalar incelemesi*   *Samsung YP-S2 MP3 çalar incelemesi* EmptyPerş. Şub. 12, 2009 8:38 pm

Pil ve Usb Bağlantısı :

öncelikle çıkan usb kablosundan bahsedeyim gerçi buna kablo denemez usb fişi dersek daha uygun olur bence. Usb fişinin resmi sol tarafta. Dosya aktarım hızı gayet yeterli usb 2.0 standartını kullanıyor (doğal olarak), dosya aktarımı yaparken ayrıca mp3 çalarınız şarj’da olmuş oluyor şarj demişken pil ömrünün harika olduğunu belirtmeliyim, tamam belki çok kullanmamış olabilirim ama 1 hafta gitti pilin süresi. Pil mp3 çaların içinde yani değiştiremiyorsunuz. saat olarak kullanım süresi ise tam bir deneme yapmadım ama 2 haftalık kullanım dilimi içinde şunu söyleyebilirim rahat bir 11-12 saat sürmekte. Pil yarı yolda bırakıcaz cinsten değil

Ses Kalitesi ve Kulaklık:

Daha önce 2 tane mp3 çalar eskittim bu benim için 3. mp3 çalar oluyor ve önceki mp3 çalarlarda her seferinde 20-25 TL ek para verip kendime yeni bir kulaklık almak zorunda kalmıştım çünkü kulaklıkların ses kaliteleri gerçekten kötüydü yeni kulaklıkla bunu durumu iyileştirebiliyordum ve bu mp3 çaları alırkende içinden yine kulaklık alıcaz diye geçirdim. Kulaklığı ilk taktığımda beklediğim çok çok üstünde güzel bir ses geldi kulağıma gerçekten yeni bir kulaklık almama gerek kalmadı. Ayrıca samsung mp3 çaların üstüne ek bir tuş fonksiyon tuşu koymuş bu düğme bir nevi “ekolayzır” işlevi görüyor, samsung’un yeni geliştirdiği DNSe teknolojisi bu mp3 çalarda bulunmakta ve bu ek tuş yardımıyla DNSe özelliği açıp kapatabiliyoruz bu özelliği açtığımızda ise ses kalitesi belirgin şekilde iyileşiyor. Bu arada belirtmeyi unutmadan DNSe özelliği açıkken pil yine 11 saat kullanım ömrünü sağlamakta ama bunu tam denemdim siz 10 saat diyinki yolda müziksiz kalmayalım. Kulaklığın şekli ise çok güzel kolye gibi boynunuza asabileceğiniz bir askısı var ve mp3 çalarımız düşmesin diye bence değişik bir kilit mekanizması kurulmuş zaten mp3 çaların dış yüzeyi parlak gerçekten kolye gibi bir görüntüye sahip yani kötü bir görüntü oluşturacağını sanmıyorum. Kilit mekanizmasının resimlerini ise aşağıda görebilirsiniz.

Mp3 çaların parlak arka kısmında gizli bir ışık bulunmakta bu ışık sayesinde mp3 çaların durumu hakkında bilgi alabiliyoruz. Mesela ışık sadece mavi yanıp sönüyorsa şarkılarınız sırayla çalmakta, eğer mavi-yeşil-magenta renginde karışık sırayla yanarsa şarkılarımızda rastgele çalıyor istersek bu ışığı kapatabiliyoruzda az pil harcaması için ama bu ışıklar sayesinde karanlıkta odanız disko ortamına dönüyor benden söylemesi Smile mp3 çaların pili azaldığında kırmızı ışık yanıyor, şarj olurkende kırmızı ışık yanıyor, şarj işlemi bittiğinde ise yeşil ışık yanıyor gayet basit yani (böyle yazıyla anlatınca karışık gelmiş olabilir ama 4 farklı renkte yanıyor sonuçta ne kadar zor olabilirki)

Sonuç Olarak :

Sonuç olarak ben hayran kaldım diyebilirim eğer sadece müzik dinlemek istiyorum bir iş yaparken yolda yürürken bu ürün tam sizlik diyebilirim ekranının olmaması ise hiç sorun değil emin olun bence çok iyi bile olmuş zaten bu kadar küçük bir üründe ekran olsa okuyamazdınız ve ayrıyetten pil ömründe kısalma demek olucaktı ekran. Ses kalitesi ise gerçekten harika hiç ek kulaklık almaya gerek yok en sevdiğim özeliğide bu oldu. Cihazla ilgili daha çok resim aşağıda burun bakabilirsiniz.

*Samsung YP-S2 MP3 çalar incelemesi* 30012009036xf7
*Samsung YP-S2 MP3 çalar incelemesi* 30012009022eh6
*Samsung YP-S2 MP3 çalar incelemesi* 30012009025qu1
*Samsung YP-S2 MP3 çalar incelemesi* 30012009030jd1
*Samsung YP-S2 MP3 çalar incelemesi* 30012009031ti3
*Samsung YP-S2 MP3 çalar incelemesi* 30012009046dy5

Umarım beğenirsiniz ve almayı düşünenlere yardımcı olmuşumdur

*Samsung YP-S2 MP3 çalar incelemesi*
1 sayfadaki 1 sayfası