Bilgisayar Merkezi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Teknoloji İle İlgili Herşey

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

SONY WALKMAN NWZ-A828 İncelemesi

YazarMesaj
KoMeTaLTR

KoMeTaLTR

Erkek Mesaj Sayısı : 185
Lakap : KoMeTaLTR

SONY WALKMAN NWZ-A828 İncelemesi Empty
MesajKonu: SONY WALKMAN NWZ-A828 İncelemesi   SONY WALKMAN NWZ-A828 İncelemesi EmptyPerş. Şub. 12, 2009 8:45 pm

SONY WALKMAN NWZ-A828

2,4 inç QVGA (320x240) parlak ekran

8 GB dahili bellek

Kutu içeriği:
-EX kulaklıklar
-PC bağlantı için USB kablosu
-Kulakiçi kulaklık (S, M, L)
-Walkman'i dik ya da yan kullanmak için ayaklık
-CD-ROM (MP3 Conversion Tool, Media Manager for WALKMAN, WMP11, İşletim kılavuzu)
-Kullanma kılavuzu

SONY WALKMAN NWZ-A828 İncelemesi 89962338pv6
SONY WALKMAN NWZ-A828 İncelemesi 43183104tn7
SONY WALKMAN NWZ-A828 İncelemesi 87074627kj0
SONY WALKMAN NWZ-A828 İncelemesi 41592626tr0

Sony kendinden beklendiği gibi kaliteli bir ürün ortaya çıkarmış. Görüntü ve ses kalitesi gerçekten çok iyi, video oynatımı için de aynısı geçerli. Video ve resimleri Walkman üzerinden dikey, sağa yatık ya da sola yatık konumlarda izleme imkanı sunulmuş. Ürün ile birlikte gelen kulaklıklar kaliteli ses vermekte ve kutu içeriğinde kulaklığın ucuna takmak için 3 farklı boyda (S, M, L) kulakiçi kulaklık gelmekte. Daha önce bilgisayardan dinlediğim şarkıların bazılarında hiç duymadığım değişik efektleri ilk defa NWZ-A828 ile duydum. Menüsü kolay ve anlaşılır bir şekilde yapılmış. Music Library bölümü All Songs, Album, Artist, Genre, Release Year ve Folder olarak isteğe bağlı olarak seçilecek şekilde ayrılmış. Walkman üzerinde menüde gezinmek için yukarı, aşağı, sağ, sol yön tuşları; geri gelmek için Back tuşu; şarkı, video, resim... özelliklerine bakmak için Options tuşu ve sağ tarafında Bluetooth kulaklık ile hızlı bağlantı kurmak için Bluetooth tuşu ve tuş kilidi için Hold tuşu konulmuş. Bluetooth kulaklık ile bağlantı yapmak oldukça basit, kulaklık ile bir kez eşleştirme işlemi yapıldıktan sonra Bluetooth kulaklığı kullanmak istediğinizde Walkman üzerinden Bluetooth tuşuna basmak yeterli oluyor. Üründe FM radio bulunmamkta ve bu benim için bir eksiklik değil onun yerine kendi seçmiş olduğum şarkıları dinliyorum sonuçta. Ürünün benim için tek eksi yanı bazı Türkçe karakterleri desteklemiyor olması bunun haricinde benim için hiçbir eksi yanı yok, ses ve görüntü kalitesi fazlasıyla tatmin edici

SONY WALKMAN NWZ-A828 İncelemesi
1 sayfadaki 1 sayfası